Roessen & Roessen Ecoworkx

Projecten

100% MVO ondernemen en de SROI van de opdrachtgever realiseren….

Roessen & Roessen Ecoworkx b.v. is een jong bedrijf die haar werkzaamheden 100% maatschappelijk verantwoordelijk (MVO) uitvoert. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk corporaties en middelgrote aannemers. Door met de opdrachtgever en haar vaste onderhoudsbedrijven in gesprek te gaan lukt het door inzet van jobcarving werkzaamheden voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt vrij te spelen en zo verantwoordt betaalde banen te creëren. Het lukt om werkzaamheden op gelijkwaardig niveau en binnen de gestelde planningen uit te voeren en daarbij de Social Return OInvestment (SROI) doelstellingen van de opdrachtgevers te realiseren.

 

Wij ontzorgen de opdrachtgever, Teamwerk ontzorgt ons!

Wij werken met Teamwerk samen omdat wij 100% aandacht willen besteden aan onze medewerkers en opdrachtgevers. Door deze gerichte aandacht kunnen we kwalitatief hoogwaardig werk afleveren. Het is dan zeer prettig een partij achter je te hebben staan die ons bedrijf aanvoelt en begrijpt. Teamwerk selecteert de voor ons benodigde medewerkers uit de “kaartenbakken” van de gemeentes, begeleidt en ondersteunt de medewerkers en zorgt voor de administratieve rompslomp.

 

Partner!

Als MVO gecertificeerd bedrijf vragen wij van onze partners verantwoordt te ondernemen en een goed ketenpartner te zijn. Teamwerk doet meer dan gewoon detacheren en is daarom de uitgelezen verantwoorde partner voor Roessen & Roessen Ecoworkx b.v.

 

 ECOWORKX